woensdag 22 september 2021

Fairy Trails

 

Fairy Trails

White Goblin Games

Ben jij een elf of een gnoom? Maak je eigen netwerk van paden in een prachtig bos in Fairy Trails.

Fairy Trails is een spel voor 2 spelers vanaf 8 jaar. Een potje duurt ongeveer 20 minuten. Fairy Trails is uitgegeven door White Goblin Games.

Het spel

Ieder speler krijgt voor het spel begint 19 beschermstenen. De elf krijgt de roze stenen. De gnoom de gele. Leg de startkaart midden op tafel. Beide spelers trekken 2 kaarten. Op de kaarten zie je paden in 2 kleuren. Roze voor de elf en geel voor de gnoom. Daarnaast zie je roze en gele huisjes langs de paden. Iedere speler mag om de beurt een kaart aanleggen. Lukt het je een pad af te sluiten? Dan mag je op alle huisjes in jouw kleur langs dit pad beschermstenen leggen.

Het spel eindigt als 1 van de spelers al zijn of haar stenen heeft neergelegd. Zijn de kaarten op voordat 1 van de spelers alle stenen heeft neer kunnen leggen? Dan wint de speler die de meeste stenen weg heeft kunnen leggen.

Onze waardering

Fairy Trails is een heerlijk, simpel uit te leggen spel voor 2 spelers. De artwork is erg mooi. Je kunt dit spel snel even tussendoor spelen, maar je kunt er ook een tactische uitdaging van maken en je tegenspeler flink dwars zitten. Echt een spel voor iedereen dus!

Er is een demoversie van dit spel in onze winkel aanwezig, dus wil je het zelf uitproberen? Kom gezellig langs.

Heb je na het lezen van deze review zin gekregen om het spel te spelen? Klik hier om het spel te bestellen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten